1-4-2017 CHCarpesa Roig 2 – Xaloc Grana 0 Tarongers 2ª Divisió Masculina Sènior 18:30

Oblidant el desplaçament a Saragossa l’equip Roig estrenava patrocinador per al Club “Caixa Rural”. L’entrenador en funcions era Carles Ros ja que Xema estava amb la Sub- 16 femenina. El felicitem de part de l’equip Roig pel bon treball i un campionat molt intens. L’equip amb quasi tots els veterans, 5 juvenils i dos cadets, Marcos i Victor, va eixir molt fort.
Ja al minut 4 una jugada de Jordi, Ricard i Alequito tenia la primera oportunitat de gol. Al minut 8 Ricard provoca un PC que marca Edgard 1-0. Xaloc va fer el seu primer atac al minut 15 amb molt de perill que la defensa de Miquel,Salva i Pepe van controlar. El primer quart acabaria amb una interessant jugada per la banda de Marcos i Ricard.
El segon quart començava amb tres  contraatacs seguits amb molta intensitat de joc de l’equip a la zona del Xaloc. Al minut 14 una bona intervenció de Pere va evitar el gol en contra i tot seguit una jugada d’atac de Juan que va parar el porter de Xaloc.
L’equip va continuar dominant després del descans però Agus va haver de còrrer fins a la línia de 22 per tallar un atac de Xaloc. En poc temps dues jugades d’atac sequides de Carpesa amb Quico, Adrià i Agus van donar fruit amb un PC que tornava a marcar Edgard 2-0. Pere va tenir treball al minut 12 evitant un gol i a més  parant un PC de Xaloc.
L’últim quart va ser d’atacs constants i pujades per la banda dels dos equips però de forma més desordenada i va destacar un flick de Carles que  va controlar Ricard i Adrià provocà un PC que no es va poder transformar en gol amb el resultat final de 2-0.