8/04/2017 CD Giner de los Ríos 3 – CH Carpesa Roig 2 Camp de Tarongers 2ª Divisió Masculina Herba

L’equip Roig estava reforçat amb Vincent, Josep i Víctor dels Cadets i Ricard, Agus, Pere i Adrià dels Juvenils. La primera part del partit va ser molt igualada amb bona defensa i un treball constant al centre del camp. Al minut 10 Ricard va tindre la primera oportunitat i tot seguit Agus va tallar una bola que ficava amb perill dins l’àrea del Giner.
La segona part amb els dos equips ben posicionats i velocitat en el joc seria complicada. Al minut 5 Carles va tindre una bona oportunitat però el porter estava ben posicionat. Al minut 12 van pitar un PC  provocat per Ricard que va tirar Xema però el defensa va parar la bola només fer el llançament.
Al tercer quart els dos equips van augmentar la intensitat de joc  i va marcar Giner 1-0. Bones jugades dels nostres com el passe que li va fer Salva a Josep cap a l’àrea del Giner , Pere va parar un quasi gol i després va tallar Vincent en defensa o el flick de Xema a Pepe que va arribar a Ricard però va parar el porter. Les oportunitats es creaven es van tirar dos PC i un strock però no hi havia manera de marcar.
L’últim quart era encara més intens. En una gran jugada  Víctor va tallar la bola prop de  22 i ell mateix va marcar el gol 1-1, tot seguit Pere aconsegueix parar la bola se la troba el davanter i la trau de la  porteria Xema. El partit estava igualat però en dos minuts el Giner  va marcar dos gols . Al final del partit un PC a favor deixava  el marcador 3-2.