ADEU AL SALER !

EL POLIESPORTIU SALER DIU ADÉU PER SEMPRE

 

Ha arribat el dia , després de molts rumors , especulacions , etc …. hui l’equip Sènior del Club d’Hoquei Carpesa ha donat els seus últims passos en el Poliesportiu del Saler , un camp que després de 15 anys d’Hoquei es trasllada a la ciutat de València .
Hem viscut moltes alegries , derrotes , victòries , sectors , fins i tot hem festejat campionats de lliga , però això ja no tornarà a passar , el Camp del Saler diu adéu per sempre .
Ara comença una nova etapa d’Hoquei a València , on disposarà de dos camps a la mateixa ciutat de València , cosa impensable fa molts anys …. i on esperem que puguem viure la major alegria fins al moment del nostre club , que no seria altra que veure jugar al Club d’Hoquei Carpesa en la categoria Nacional de 1ª Divisió d’Honor ” B ” , és el nostre objectiu . Sí, és molt difícil , però que no càpiga dubte que estos jugadors es deixaran la pell perquè este somni es pugua tornar realitat .
No sé si serà en un any , dos o fins i tot cinc , però el somni de representar Carpesa per tot el país deixarà de ser un somni per convertir-se en realitat .
@C_H_Carpesa

#infanciaSALER
#forçaCarpesa

 

 

Jorge Andrés Palau

Director de Comunicació i Màrqueting