AMB LA MEL A LA BOCA

 

El passat dissabte dia 4 de Novembre a les 11:30 h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Xaloc de categoria aleví a les pistes del col·legi Vicente Gaos.
A la primera part començarem dominat i fent promte el primer gol mitjançant Jorge G. Però el Xaloc va contestar amb un contraatac que acaba amb el primer empat parcial. Quan els nostres jugadors més atacaven, disposant de 3 PC no tranformats en gol i, en un altre contraatac del equip rival, ens superaven 1-2. Però abans d’acabar la primera part, al final entra un PC obra de Rafel, 2-2 i descans.
En la segona part, continuarem dominant i lluitant cap a avant, fruit d’aixó va estar els 3r i 4t gols, respectivament de Jorge P. i de Jimena, la nostra alevina en este partit. A partir d’ahi el Xaloc es va llançar a l’ataca amb tota la seua artilleria i a falta de 5 minuts i quan ja assaboriem el triomf, front a un dur contrincant, en van colar el 3 gol. Però a continuació en un PC ens varen fer l’empat a 4. Només faltaven 2 minuts, però van ser suficients per a clavar-nos dos gols més, l’últim coincidint amb el xiluet final: 4 – 6.
Una llastima! Però cal dir que els nostres jugadors varen fer un molt bon partit i que han de continuar així i animats per al proper partit la setmana que ve contra el R. Altamira.