BENJAMINS I INICIACIÓ A LA SALA

Dissabte 24 de març arrancava la jornada Benjamí amb bones sensacions tot i que es jugava a les 10h del matí. Els nostres jugadors i jugadores arrancaren el 1er partit atacant a porteria sense massa punteria. Això provocà que en una contra els rivals marcaren. Però en una ràpida reacció del nostre equip i les bones jugades entrenades durant la setmana, varen fer que el resultat fos a favor per 3 a 1.
El 2on partit fou més tranquil i els nostres enllaçaren jugades de mèrit. Destacar el gol d’Àlex des del corner i el gol de la nostra defensa Daniela que tant ansiava el gol. El marcador va acabar amb un contundent 6 a 0.
Les nostre jugadores i jugadors es van ben guanyar el dinar.
A les 13h iniciació amb Veronika, Ángel, Natxo i Martí jugaven al camp de sala de Tarongers. Van disputar 3 partits i ho van fer molt bé. Jugar en sala a estes edats facilita els desplaçaments de pilota i és la superfície on entrenem en les pistes de Carpesa.
Martí i Natxo van ser la nostra muralla i van aprendre a defensar als contraris i a no perdre la posició. Per la seua banda Veronika i Ángel, van aprendre a complementar-se i a no ocupar la mateixa posició al camp en atac.
Albert estava molt content del treball i com els havia promés feia unes setmanes en un dels entrenaments, com a premi va entregar una cartolina amb dedicatòria personalitzada del que va ser un dels millors jugadors del món, l’Oriol Freixa.
Gràcies Uri!
Pròxima jornada dissabte 14 d’abril després de les vacances de Pasqua. Disfruteu-les!!!!