BENJAMINS I INICIACIÓ, UN DISSABTE DE CINE

Dissabte assolellat al nou camp de Tarongers.
A les 11h jugava l’equip benjamí amb Aitana a sota pals, Jaume, Daniela, Ivan, Pau, Sergio i Joan. L’equip va jugar de cine els 4 partits que va disputar. Jugava qüasi bé de memòria, saben en cada moment el que s’havia de fer. La disposició en el camp en forma d’arbre de Nadal va donar a l’equip l’equilibri necessari per a atacar i defensar. Resultat de la pissarra, junt a la inspiració de la portera, es va aconseguir crear una teranyina que no va permetre encaixar cap gol.
També mencionar les baixes de Jordi, Alex i Martín. Esperem que el pròxim partit ja estiguen del tot recuperats!
A les 13h l’equip d’iniciació també va disputar quatre partits. La millora en la organització dels partits va fer que es comencés a l’hora.
Hugo, Joan, Veronika, Ángel i Martí completaven l’equip. Amb un canvi, els jugadors i jugadora podien descansar. Martí no estava al 100 % i des d’aquí volem esmentar el gran esforç que va fer sobre el camp.
L’acumulació de minuts fa que els xiquets i xiqueta agarren experiència i sàpiguen on col·locar-se en atac i defensa. Gran progrés el d’aquest dissabte!
L’equip no va poder gaudir de l’ajuda de Natxo en la defensa. Esperem que fent llit aquest cap de setmana, hagi recuperat les forces per a entrenar fort en el pròxims dies. També esperem que Aran vinga al pròxim partit.
Gràcies a l’afició pels ànims i fins el dissabte 17 de febrer.
Amunt Carpesa!