COMENCEM LA LLIGA AMB VICTÒRIA

Carpesa aleví: 5 – Sant Àngel Blau: 1 

 

El divendres dia 27 d’Octubre a les 19 h. es va estrenar amb victòria el nostre equip del Carpesa aleví en la lliga d’aleví d’herba, a les pistes de Carpesa, contra l’escola Sant Àngel Blau del Xaloc.
El partir s’ha disputat en quatre quarts de 10 minuts i arbitrat per Rubén Galiana, sàvia nova per als arbitres, des d’ací li desitgem a ell i al seu germà una bona singladura per esta tasca complicada de l’arbitratge esportiu.
Només començar es va veure que podrien dominar el partit, com així va ser durant bona part del mateix. Fruit d’eixe domini va estar el primer penalti còrner que Rafel va transformar en gol, inaugurant el marcador. I encara en el primer quart, jugada de força de l’equip que empenta cap avant i altra vegada Rafel forada la porteria rival. En el segon quart es continua dominant i encara que no es transforma un penalti còrner,  amb una bona jugada de triangulació, que començà en Nico i acaba transformant Jorge Gómez el tercer gol . Així amb 3-0 arribaren al descans.
En el tercer quart l’equip rival, que fins ara no havia inquietat al nostre porter Aleix, comença a arribar amb perill. Malgrat això, va ser en un contraatac com vàrem fer el quart gol de Rafel (hattrick per a ell). Però fruit del millor lloc del rival ens varen posar un gol, que seria l’únic, el de l’honor. Perquè ja en el darrer quart amb una molt bona jugada, Nico va arrodonir el resultat final de cinc a u, donant unes bones sensacions i molt d’ànim per als propers partits als nostres joves jugadors (tenim des de 8 a 11 anys).

Peu de foto 1: L’equip amb el nostre entrenador Jorge Bellver

Peu de foto 2: Apunt de tranformar un penalti-còrner.

Peu de foto 3: Pressió de l’equip a l’àrea.