CRÒNICA DEL DERBI EN SALA !

Crònica del derbi del Club d’hoquei Carpesa !

 

Partit: Carpesa B (Blau) Vs Carpesa Veterans (Roig)

Categoria: 2ona Divisió Masculina de Sala “Levante – Aragón”

Data: 19 de gener 2014

Lloc: Poliesportiu La Petxina

Espectadors: 4

 

L’equip B derrota uns Veterans amb sensibles baixes.

 

A les 10h del matí d’este diumenge, donà inici el derbi dels dos equips de la 2ona Divisió Masculina de Sala del Club de Hockey Carpesa. L’equip B arribava a l’enfrontament amb el “càstig” físic que suposa jugar dos partits seguits. A les 9:00h s’enfrontà contra el València CH perdent per 2 a 6. Per la seua banda, els Veterans presentaven un equip inicial amb sensibles baixes, presentant a soles 5 jugadors i sense porter.

 

El partit començà sense un clar dominador. Els Veterans presentaven 5 jugadors de camp, el que els conferia un cert avantatge al treure la pilota des de la defensa, ja que tenia sempre un jugador de més en totes les jugades atacants. Per contra, el no tenir porter comportava un llast per a la defensa, ja que qualsevol jugada atancant de l’equip rival en pròpia àrea, podia acabar en gol. Per evitar-ho, l’equip va crear un tela d’aranya defensiva amb la clara intenció que l’equip rival no penetrés a l’àrea. Durant els primers minuts la tàctica funcionà.

 

L’equip B començà el partit amb perilloses aproximacions que els davanters no aconseguiren concretar. Els canvis eren freqüents, el que els servia per a poder dosificar les forces i plantejar una batalla duradora. Tots els jugadors, a excepció del porter, van jugar. Al minut 13 de la primera, l’equip dels Veterans va demanar un temps mort, per a poder descansar les cames quan començaven a fer-se evidents els primers signes de fatiga.

 

El primer gol del B va arribar de jugada, després d’una pèrdua de pilota enmig del camp. El segon dels Blaus va ser de penalti córner, jugada en la que els Veterans es veien indefensos a l’hora d’intentar protegir la porteria. En la porteria contrària, els Veterans no van saber aprofitar els 3 penaltis córners pitats al seu favor, pel que a la mitja part el resultat reflectia un 0 a 2.

 

Sense massatgista, els Veterans van intentar aprofitar el temps de descans per hidrara-se, seure, automotivar-se i poc més.

 

Als dos minuts de la represa, un error defensiu va donar el tercer gol a l’equip B, que començava a olorar la sang del rival, ferit per la falta de fons físic i fons d’armari (banqueta). Sent conscient de la seua superioritat física que no tècnica, l’equip B es va relaxar, i seguidament va encaixar el primer dels dos gols que els Veterans van endossar-li. Amb l’ensurt, el B va pendre’s més seriosament el “match” i prosseguí, per encert del seu entrenador, en la rotació de jugadors per a refrescar el seu joc. Així, el domini del joc passà a ser clarament del B, i de seguit marcà dos gols, deixant el marcador 1 a 5, a falta de més de 10 minuts,  que li conferien un avantatge del tot insalvable per l’equip dels Veterans. Tot i el domini, sovintejaven els contra – atacs en situacions de 3 contra 1, però en les 4 ocasions que es produïren, l’equip Roig no aprofità la clara avantatge.

 

Al final, resultat de 2 a 7, marcador que reflecteix el que passà a la pista de sala de La Petxina, condicionat a les circumstàncies de cada un dels dos equips.

 

Observacions finals: L’equip arbitral tingué un dia plàcid, amb la col.laboració dels jugadors. No mostrà cap targeta.

 

 

 

 

 

Jorge Andrés Palau

Director de Comunicació i Marketing