DESFETA QUE COU

 

American School: 10 – C: H. Carpesa: 1

 

El divendres dia 9 de febrer a les 18:30h. es va disputar el partit entre l’American School (Xaloc) i el Carpesa de categoria aleví, al camp d’hòquei 5 de Tarongers.
El resultat reflecteix clarament el que va passar sobre el terreny de joc: la superioritat del rival va ser absoluta.
Només començar la primera part, i quan el rival començava a atacar, en una contra conduïda per Jorge Pinto passava a Gimena que estava desmarcada i ésta llançava un tir ben col·locat i gol. Anava a ser l’única oportunitat del Carpesa en tot el partit, l’única que ens deixaren aproximar-nos a la seua porteria. A partir d’ahí, comença l’aplastant domini del rival i anaren caiguent un gol darrere d’altre fins a 5 amb una quantitat de penaltis còrners encara major al seu favor. Mitja part amb el 5-1.
En la segona part, continua la mateixa cantinela, no ens deixaven surar, quan algú agafava la bola enseguida hi havia un contrari que li la llevava, quan algú passava una bola era interceptada per un sitck d’un contrari, quan intentaven organitzar un atac ens furtaven la bola i montaven un contratac que acabava en gol, quan atacaven i entraven en la nostra àrea enseguida tiraven la bola als peus del nostres per a provocar penalits còrners (més d’una dotzena al seu favor per cap al nostre).En fi, que només hi hagué un equip sobre el camp. Al final, després de 5 gols més, l’àrbitre xiula el final amb el contundent 10-1.
Toca ara donar ànim als jugadors: és cert que a nosaltres ens faltaven dos jugadors molt importants, però caldrà restructurar l’equip per part de l’entrenador per a què estes desfetes que couen tant no es tornen a produir.