EL C.H.C FA HISTÒRIA I VA A MADRID

 

No cal esperar més , ho tenim ahí , el nostre equip Sènior va a fer història , seguirà escrivint en les pàgines daurades del club una bonica història , hui Divendres 23 de maig viatja a Madrid a jugar per primera vegada en els seus més de 40 anys unes semifinals de Fase d’Ascens a Divisió d’Honor B.
Serà molt difícil desgraciadament per les moltíssimes baixes que han causat durant la temporada , però el joc desplegat durant tota latemporada obtenint el segon lloc de la Lliga Llevant – Aragó fa que tots els components de l’equip estiguen més que motivats per passar a la fase final i seguir escrivint en la història del nostre club .
No hi ha dubte que amb l’esforç i les ganes que han donat estos jugadors no es pot dubtar ni el més mínim d’ells , i tots aquells que viatjen amb l’equip o aquells que es queden a València , sabem que van a donar suport fins al últim moment al nostre equip , perquè encara que no estiguen físicament , sense ells no haguera sigut possible arribar fins açí i necessitarem el seu alè fins al final dels segons .
Sabem que és difícil però no impossible , sabem que si treballem durant els 70 minuts de partit el podem aconseguir , i no tinguen el més mínim dubte que estarem en la següent fase final .

 

HORARIS :
El Divendres 23 jugaran el seu primer partit contra l’equip Basc de Sant Sebastià, el ” Pasaiako Trintxer Hoquei ” a les 18:00 h .
El Dissabte 24 disputaran el segon partit contra la ” Universitat de Sevilla ” a les 17:00 h .
I per tancar la Fase de diumenge 25 els nostres xics jugaran contra l’equip amfitrió, el ” SPV Complutense ” a les 11:00 h .

 

La eixida està prevista per al Divendres 23 de maig a les 10:00 h des de Carpesa i a les 10:15 h des de l’avinguda del Cid , els nostres xics viatjen amb autobús i s’allotjaran a l’Hotel Globals dels Reis *** a tan sols 500 metres del Poliesportiu on disputaran la Fase .

El que s’ha dit afició , estem a punt de fer una cosa molt gran, una cosa històrica i necessitem la vostra ajuda per poder seguir somiant en alguna cosa que nosaltres sempre hem volgut , i és veure al CHC en el mes alt .
No defraudarem a ningú , donarem fins a l’últim dels nostres alens en tal de vestir orgullosos allà per on anem l’elàstica del club dels nostres amors , del nostre CLUB DE HOQUEI CARPESA .

 

Twitter: @C_H_Carpesa

Facebook: C.H.CARPESA

 

 

 

 

 

 

 

Jorge Andrés Palau

Director de Comunicació i Màrqueting