EMOCIONANT I TREBALLAT PARTIT.

C.H. Carpesa aleví: 4 – Vicente Gaos Negre: 3

 

El passat divendres dia 24 de Novembre a les 18:30 h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Vicente Gaos Negre, escola adscrita al València C. H., de categoria aleví al pabelló de l’American School a Puçol.
Disputat i emocionant partit el que pogueren veure front a un rival que ho posa molt difícil i que, gràcies a l’esforç dels nostres jugadors, acaba en una treballada i merescuda victòria.
El partit comença de cara, amb una entrada de Rafel que acaba en un PC (penalti còrner) que ell mateix va transformar en el 1-0. Continuarem dominant, fruit d’aixó varem tindre dos PC més, el primer el vam desaprofitat però el segon, després que el pararà el porter, de rebot l’empalmà Jorge Gòmez, encarrilant el partit amb el 2-0. Però en eixe moment començaren a apretar els rivals a base de bé i en un PC ens van fer el 2-1. Desprès en un contraatac, abans del descans, ens van fer el segon per a arribar a la mitja part en taules, 2-2.
La segona part comença com acaba la primera part posant cerc a la nostra porteria per part dels rivals, fruit d’això van marcar-nos altra vegada de PC, 2-3. Calia apretar i ho van fer varen traure fins a tres PC que no convertirem, però fruit de la pressió vingueren els dos gols, de Jorge Pinto, que jugava de davanter en eixe moment, l’últim gol entra “plorant”. Faltaven 3 minuts i havien remuntat, calia ara defendre amb tot i així ho van fer. Final victòria 4-3.
Enhorabona a tots els jugadors que ho van fer molt bé, des de els xicotets Pau, Martín i Jaume; les jugadores Celia i Gimena; i els més majors Aleix (porter), Pau, Ximo i Nico i, per supost, els golejadors. I ara a descansar per als creuments de la propera setmana.