L’equip juvenil guanya al Xaloc B senior al seu primer partit de preparació.

Partit emocionant disputat durant el cap de setmana entre el CH Carpesa i CH Xaloc. Primer partit de pretemporada juvenil,...

Partit emocionant disputat durant el cap de setmana entre el CH Carpesa i CH Xaloc.

Primer partit de pretemporada juvenil, després la gran actuació (tercer lloc) en el torneig de “Giner de los Rios”.

El partit començà un poquet espés per part dels dos equips, amb moltes pérdues de bola en el mig del camp, ocasionant així molts atacs verticals i ràpids.

Als 10 minuts el Xaloc va fer-se en la possessió de la pilota, però sense crear perill. Per contra, el Carpesa robava la bola i eixia en velocitat, creant veritables ocasions de gol.

Així va arribà el primer tant del partit, després de furtar la pilota en la nostra línia 22 i la posterior contra perfectament executada entre la mitja i la davantera, Jaime va aconseguir finalitzar un bon tir, amb el qual va obrir el marcador.

El partit es va obrir per l’equip local i començà a mostrar les seues armes de toc i contraatac, que van poder fer molt de mal al rival. El Xaloc feia alguna jugada aïllada, però sense punteria a l’hora de definir.

Un partit molt disputat, que es va posar mes a favor encara, després d’un rebuig del porter dins l’àrea, gràcies d’un bon tir de Jorge, que va aprofitar Rakan i va fer una vaselina per batre al porter.

Després el descans, l’equip va eixir mes reforçat, millor col·locat tàcticament i aconseguia tindre el control. Però el cansament va fer efecte, ja que jugava amb un jugador menys tot el partit, i el Xaloc començà a guanyar terreny poc a poc.

I així arribà el 2-1, fruit d’un llançament de pc.

Pocs minuts després, en una contra, la pilota arribà a Santi deixant-lo lliure dins l’àrea, que amb un remat de revés va establir el tercer gol per a l’equip local.

El Xaloc no baixà el braços però tenia el cap ficat en el temps i marcador, la qual cosa va fer que el Carpesa igualara la possessió.

Al final, el Xaloc va aconseguir retocar el resultat amb un altre gol de pc.

 

Enhorabona als juvenils per aquest gran partit i a seguir treballant molt.