FESTA C.H.C – FINAL DE TEMPORADA

 

Dissabte dia 21 de juny el Club d’Hoquei Carpesa organitza la seua festa de tancament de temporada anual, com tots els anys el C.H.C farà un dia lúdic-festiu de tots els esports per tal que xiquetes, xiquets, mares, pares, jugadors, amics … tots en general passen un dia fantàstic de l’esport i la bona companyia.

Aquest any van a haver moltes novetats entorn del dia del club d’anys enrere, ja que aquest esdeveniment es va a organitzar al Poliesportiu Verge del Carme – Beteró i no en Carpesa, un altre de les novetats serà la presentació de tots els jugadors que han vestit aquest any l’elàstica del C.H.C i sent així una prova que esperem agrade per a l’any vinent puga passar a ser oficial al principi de temporada i poder corregir tots aquells errors que es puguen cometre. I per a això, necessitem el suport, ajuda, consells i millores que puguen haver perquè l’any que ve es perfecte.

A les 16:00 hores donarem començament a la presentació de tots els equips del Club, començant pels més xicotets i acabant amb l’equip Sènior.

Tots els jugadors han d’anar amb l’equipatge blau i el seu stick, ja que després de cada presentació de cada equip es farà la foto oficial de cada equip i en acabar es farà una foto de tot el Club junt.

Després durant la vesprada es realitzaran tornejos de pàdel, truc, partits d’hoquei de pares contra els nostres infantils / cadets, mares contra les nostres infantils, classes de dansa del ventre i de més activitats lúdiques per als xavals i tots aquells que vulguen compartir el dia amb nosaltres.

(És important confirmar l’activitat al Club per poder organitzar tots els tornejos)

 

Ja a la nit es realitzarà un sopar de” germanor” per a tots els assistents (prèvia compra de tiquets).

 

 

Es requereix confirmació per correu electrònic a: chcarpesa@chcarpesa.net

647.548.581 —– 610 90 96 83

 

ESPEREM LA MÀXIMA ASSISTÈNCIA DE AFICIONATS PER FER D’AQUEST DIA, EL NOSTRE GRAN DIA DEL CLUB.

 

 

 

 

 

 

 

Jorge Andrés Palau

Director de Comunicació i Màrqueting.