GRAN FESTA DE L’HOQUEI DURANT EL 1r TORNEIG CLUBBLAU

GRAN FESTA DE L’HOQUEI DURANT EL 1r TORNEIG CLUBBLAU

Durant el passat cap de setmana del 8 i 9 de juny el CH Carpesa ha celebrat la seua primera edició del TORNEIG CLUBBLAU, amb gran èxit de participació i resultats, tant esportius com festius.

En números:

26 equips inscrits

235 participants, 32 d’ells dels nostres amics del Vila Primrose de Burdeus

50 partits disputats entre el dissabte matí i vesprada i diumenge matí

331 racions de paella, 225 de torrá, 190 de fideuá

Però, fora de la gelor dels números, el torneig ha tingut una gran acollida: s’ha valorat molt la proposta de la composició mixta dels equips. I els jugadores i jugadors han donat gran exemple d’igualtat en la confecció dels seus equips, tant dins com fora del camp.

Els nostres amics del Club Vila Primrose de Burdeus ens feliciten per la idea, i per l’afecte rebut a València.

Ens ha agradat molt comptar amb la participació de la família valenciana de l’hoquei, formant equips propis en quasi totes les categories i infilltrant-se en altres per ajudar-nos a compartir a la nostra festa.

I el més important és que tota la gent han entés el missatge de frescor, camaraderia, i en definitiva festa de la gran família de l’hoquei de la què volem sentir-nos orgulloses.

MOLTES GRÀCIES A TOTA LA GENT QUE HO HEU FET POSSIBLE

GRAN FIESTA DEL HOCKEY DURANTE EL 1r TORNEO CLUBBLAU

Durante el pasado fin de semana del 8 y 9 de junio el CH Carpesa ha celebrado su primera edición del TORNEO CLUBBLAU, con gran éxito de participación y resultados, tanto deportivos como festivos.

En números:

26 equipos inscritos

235 participantes, 32 de ellos de nuestros amigos del Villa Primrose de de Burdeos

50 partidos disputados entre el sábado mañana y tarde y domingo mañana

331 raciones de paella, 225 de torrá, 190 de fideuá

Pero, fuera de la frialdad de los números, el torneo ha tenido una gran acogida entre los participantes: se ha valorado mucho la propuesta de la composición mixta de los equipos. Y nuestros participantes han dado gran ejemplo de igualdad en la confección de sus equipos, tanto dentro como fuera del campo.

Nuestros amigos del Club Villa Primrose de Burdeos nos felicitan por la idea, y por el cariño recibido en Valencia.

Nos ha gustado mucho contar con la participación de la familia valenciana del hockey, formando equipos propios en casi todas las categorías e infiltrándose en otros para ayudarnos a compartir con todos nuestra fiesta.

Y lo más importante es que todos ellos han entendido el mensaje de frescura, camaradería, compañerismo, y en definitiva fiesta de la gran familia del hockey de la que todos queremos sentirnos orgullosos.

MUCHAS GRACIAS A TODOS LOS QUE HABÉIS HECHO POSIBLE