GUANYANT I CONVENCENT C. H. Carpesa: 3 – Rafael Altamira: 1

 

El dissabte dia 3 de febrer a les 9 h. es va disputar el partit entre el
Carpesa i el Rafael Altamira (escola del Giner) de categoria aleví herba, a Tarongers.
Recuperàvem al nostre entrenador, Jorge, que la setmana passada estava en el sector dels juvenils a Múrcia, i tan bé va ser substituït per Agustín i, per tant, havia que guanyar.
En la primera part, prompte començàvem a dominar i teníem la primera oportunitat en un penalti còrner no transformat. Un parell més d’atacs dels davanters que no trobaren porta, fins a que Rafel, amb push des de lluny, va batre al porter, posant el 1-0. Continuàrem atacant, tenint bones oportunitats, que unes, el porter i un altra, el pal, varen desbaratar. Així arribàrem al descans guanyant per la mínima.
En la segona part, després d’un atac que isqué fora, amb una contra entre Lucas i Nico, va ser este últim qui acaba marcant el 2-0. En este moment els rivals jugaren amb el porter-jugador acumulant més efectius en el mig camp dificultant el nostres passes. I amb un atac del seu jugador més destacat, Gonzalo, ens feien el 2-1.  Els contraris ara es defenien bé i tallaven contínuament els nostres atacs, però nosaltres no els deixaven avançar, amb una bona actuació dels nostres defenses (Ximo, Jorge Pinto i Jaume). Hi havia que assegurar el triomf i, com no, va ser Lucas, amb una bona jugada el que col·loca el gol de la tranquil·litat, 3-1. I amb este resultat s’ha arriba al final.
Una vegada més, bon partit dels nostres jugadors i jugadores (hui teniem a Ainoa i Sofia) i ara a preparar el següent partit.