HEM CANVIAT LA DINÀMICA!

 

C. H. Carpesa: 5 – Mare Nostrum: 1

 

El divendres dia 23 de març a les 19:30 h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Mare Nostrum de categoria aleví, en el camp de hoquei 5 de Tarongers.
Com vaig dir al final de la darrera crònica, en aquest partit ens tocava perdre perquè portaven la dinàmica d’anar guanyat un i perdent un altre dels partits d’esta lliga. Però per fi s’ha trencat el malefici i hem guanyat, encara que siga contra un rival que ha demostrat tindre un nivell inferior, s’ha de notar, malgrat això, que ens faltaven un bon grapat de jugadors i jugadores habituals.
En la primera part és on més es va notar la nostra superioritat amb un domini constant, sense que el contrari arribarà a la porteria de Aleix només que en un parell de vegades i que ell i la defensa varen resoldre amb eficàcia. Prompte es va veure que el jugador del partit anava ser Jorge Pinto, que estigue “enxufat” durant tot el partit, en una posició d’atacant per la banda dreta on es va colar en un munt d’ocasions. Per exemple, el primer gol va ser una bona jugada de combinació amb passada de Rafel entrada de Jorge P. i remat impecable a boca de canó de Pau Doménech. El segon gol va ser en jugada de força se’n va anar del defenses i marca Jorge P. Vàrem tindre moltes més remats (Sofia, Salva, Cèlia, Rafel,…) que no trobaren porteria arribant a la mitja part amb un curt 2-0.
En la segona part continuarem atacant i de nou Jorge P. en va clavar dos, un darrere de l’altre, aprofitant les oportunitats, hat-trick per a d’ell. També l’últim gol nostre va ser passada d’ell que remata Martin, que jugava en eixe moment de davanter, era el 5-0. Semblava que anàvem apallissar al rival, però a partir d’eixe moment els nostres afluixaren la marxa i els altres, aprofitant la primera ocasió d’esta part, ens marcaven el gol de l’honor. Els últims minuts és quan més ens atacaren però la nostra portera de la segona part, Ainoa, i el nostre trio defensiu (Martin-Ximo-Jaume) estigueren perfectes i no deixaren que la bola entrara fins al xiulet final amb el 5-1.
Molt bon joc de tot l’equip i ara a pensar en el següent partit. Que continue la ratxa. AMUNT CARPESA!!!