LA CANTERA FUNCIONA

A les 12h del migdia del dissabte 17 de febrer, a la pista de sala de Tarongers, vem poder vibrar amb el vistós joc de l’equip d’Adri. Els i les benjamins van disputar 3 partits contra Xaloc, Beteró i Doctor Oloriz. Es va perdre el primer i es van guanyar els dos restants.
Jugadors/es que van disputar la jornada: Aitana, Daniela, Manel, Martín, Jaume, Pau, Guillem, Alex i Iván.
Adri comptava amb tres canvis per a mantenir frec l’equip. Es van utilitzar les bandes per enllaçar jugades de mèrit i tenir clares ocasions de gol. Aitana va estar molt encertada sota pals.
Bon treball de l’entrenador que ha sabut teixir un equip compacte.
Per la seua banda els més xicotets van demostrar a la catifa blava de Tarongers que el club té bona cantera. Veronika i Ángel, els més xicotets, van treballar de valent, defensant i atacant la bola i demostrant que els entrenaments donen els seus fruits. Per la seua banda Hugo, Joan i Martí, van contribuir, com és habitual, en obrir el camp i buscar bandes per a poder gaudir de jugades de perill.
També destacar l’ajuda de Manel en tasques de segon entrenador, ajudant a son pare a fer els canvis i a animar als xiquets i xiqueta. Tenim bona fusta per a la banqueta!
Per últim i com és habitual, agraïr la gran quantitat de pares i mares a la grada, empentant l’equip en tot moment.
Pròxima jornada disabte dia 3 de març.
Amunt Carpesa!