LA COPA D’ESPANYA D’HOQUEI I CHC

Aprofitant la disputa de les dues competicions, la Federació Valenciana va organitzar un campionat en categoria Aleví. El Carpesa va participar amb dos equips, masculí i femení amb Jorge i Guille com a entrenadors d’ambdós conjunts.
L’equip femení va disputar partits contra equips madrilenys i catalans. En el seu grup hi havia la crema de la crema amb El Club de Campo, Complutense i Polo. Les nostres xiquetes van fer un paper molt digne i tot i no guanyar cap dels tres partits van disfrutar de l’ambient i la pràctica del nostre esport.
Per la seua banda, l’equip masculí estava enquadrat amb el Atlético San Sebastián, Complutense i Polo. Equips molt potents, tant que l’equip barceloní va guanyar el campionat. Els equips tenien un nivell un poc superior que els nostres ciquets, però l’experiència va ser molt profitosa. En les cares de tots ells podeu veure la joia i felicitat!
Felicitar als dos entrenadors que van estar en tot moment apoiant a l’equip i els pares i mares que van animar en tot moment als dos equips.
Amunt Carpesa!