La Festa de final començava inundant poc a poc de blau Beteró.

A la grada i al camp molt de moviment fins que tot va estar a punt per acomiadar la temporada. El passadís de jugadors i jugadores i sticks obria pas al la gent més menuda de Carpesa i després Benjamins, Alevins, Infantils masculins i femenins, Cadets, Juvenils, Sèniors i els nous Mamis/Papis van anar fent camí fins la banqueta.
A més el Director de Caixa Popular va rebre una samarreta blava emmarcada del CH Carpesa. Després a la Marea Blava dels equips es van sumar tota la gent convidada a la festa. Ells i elles són la clau de volta del Club: famílies, pares, mares i amics i amigues.
La jornada va tindre un horari que es va seguir puntualment, amb una destacable banda sonora, es donava pas a l’orxata i els fartons. No podem oblidar que també es van presentar les noves equipacions del Club que van agradar molt.
Es va començar el torneig de padel i els partits entre les diferents categories del Club. I finalment quasi coincidint amb la final de padel, que guanyaren Xema i Jorge B., la zumba que com sempre va ser divertida.
La foscor començava quan el sopar al Tercer Tiempo de Beteró ens esperava a taula. Un final de jornada distés, agradable i divertit que posa al Club al punt de partida d’una nova temporada. Això no para tenim el Campus d’estiu a Carpesa, el Club estarà amb tres categories (37 jugadors/es i 3 monitors) al TEEH de Terrassa i les noves equipacions estan quasi preparades.
Passeu un bon estiu i carregueu energia positiva perquè la temporada 2018-2019 serà brillant.