L’ÚLTIMA VICTÒRIA D’HERBA

Massarrojos aleví: 1 – C. At. Sant Vicent C: 0

 

El dissabte dia 6 de Maig a les 13 h. es va disputar a Tarongers el partit pendent que quedava d’herba entre el nostre equip aleví i el C. At. Sant Vicent C aleví.
Amb aquest partit es tanca la competeció d’herba, on ja erem primers de grup, ara si podem dir que també invictes (només hem empatat un partit).
Com en quasi tots els partits hem jugat amb un jugador menys, però els jugadors ho han donat tot, acabant exhausts però victoriosos, front a un rival que ho ha posat molt complicat i que, sens dubte, venia a guanyar.
En la primera part ens han atacat prou i han disposat de 4 penaltis-còrner que hem sabut defendre bé i Celia parar-los tots, nosaltres, en canvi, entravem molt bé per les bandes però el remat final no foradava la seua porteria, arribant amb el marcador inicial al descans.
En la segona part hem sigut nosaltres els que hem disposat de 5 penaltis-còrner, en la primera part ja havíem tingut 1, que tampoc hem sabut transformar. Ha sigut quan faltaven 3 minuts i ja molt cansats, han tirat el lleu i han aconseguit, amb una jugada rodona, el premi desitjat, gol de Lucas.