DEMÀ C.H.C – GINER

Demà és un dia per deixar clar que som candidats a emportar-se esta lliga , a espantar els fantasmes del passat i creure en nosaltres mateixos com mai ho hem fet i pensar que podem i hem d’optar a este títol i a la ansiosa fase d’ascens a 1 º Divisió d’Honor B.

Tot això no s’acaba demà guanyant al C.D. Giner dels Rius , no senyors , però si que passa per guanyar i seguir treballant per ser un candidat més a aquesta meravellosa lliga que podem gaudir aquest any, amb més equips que mai i amb moltíssim nivell , possiblement la lliga més forta fins a la data .

Hem de ser humils com fins ara i pensar que si ens relaxem no és tan fàcil guanyar un partit , l’hoquei és un esport just i si treballes i t’ho guanyes els resultats arriben .

Així que demà esperem una gran afluència de públic com fins al moment que ens ajuden moltíssim i l’equip necessita d’això per treure els partits endavant . Tant el club com la plantilla estem encantats del públic fins ara a les grades del Poliesportiu Municipal Verge del Carme – Beteró , només hem de donar les gràcies i esperar que segueixen donant suport al nostre equip Sènior per poder deixar-lo al lloc mes alt que és on es mereix este Club .

 

Llista de convocats:
#1 Salva Castillejos, #13 Iván Díaz, #3 Andrés Valles, #19 Carles Ros, #44 Víctor Gómez, #6 Iván Sahuquillo, #8 Juanra Domenech, #4 Edu Nevot, #12 Ramón Sepúlveda, #7 Jorge Andrés, #23 Jorge Bellver, #2 Marcus Barrow,#70 Saboor Ranjha, #33 Javed Izqval, #22 Santi Jareño, #55 Francesc Espín, #18 Fran Cantó, #10 Xema Cortina.

No convocats:
#11 Quique Navarro ( Lesió )

#15 Adrian Camblor  ( Decisió Tècnica )

 

Ens veiem demà Dissabte a les 17:00 h. al Poliesportiu Municipal Verge del Carme – Beteró .

 

Club d’ Hoquei Carpesa      vs .     Club Deportivo Giner de los Ríos

 

 

 

 

 

Jorge Andrés Palau

Director de Comunicació i Màrqueting