MASSA CÀSTIG. C. H. Carpesa: 1 – Sant Àngel A: 6

El dissabte dia 24 de febrer a les 10 h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Sant Àngel A (Xaloc) de categoria aleví, al camp d’hòquei 5 de Tarongers.
Encara que l’equip contrari va ser, en general, superior en el terreny de joc (la majoria de jugadors pareixien alevins de 2n any)., la diferència de gols tan ampla sembla massa càstig, tenint en compte que en la segona part l’equip que va dominar va ser el Carpesa.
En la primera part, i després d’un minuts de tempteig, en el segon atac en contra, aprofitant un rebuig d’Aleix, ens marcaven el primer. Però la reacció vingué ràpidament, Lucas furta una pilota en el mig del camp i després de desfer-se del defensa que l’intentava parar, arriba davant del porter i no erra, posant l’empat a u. Després els rivals començaren a imposar la seua major envergadura, dominant el partit. I així vingueren dos gols en contra “tontos” i d’igual factura: llançament fort amb parada d’Aleix que la bola ix rebotada cap a dins, mala sort i 1-3. Es complicava el partit i, malgrat de disposar de dos pc no aconseguíem cap resultat positiu, Va ser al contrari, en una contra es feia el 1 – 4 en un llançament, amb molta sort, des de la vora de l’àrea i quasi des de la ratlla de gol, entrava la bola entre Aleix i el pal. Mitja part 1- 4.
Però en la segona part canvia el guió i els que dominàvem clarament, en continus atacs, érem nosaltres. Això si, la defensa rival una vegada i altra es desbaratava les jugades. Tampoc entraven els pc, i quan més atacàvem, en una ràpida contra, ens colaven el 1- 5. Els nostres encara ho intentaren, però de nou en una contra ens marcaven un gol més. Al final 1-6.
Un bon partit, malgrat la desfeta i a veure si per al partit següent podem comptar amb tots els jugadors (en este partit també ens faltaven uns quants).