PRIMER CREUAMENT GUANYAT.

Vicente Gaos Morat: 4 – C. H. Carpesa aleví: 6

 

El passat dissabte dia 2 de desembre a les 9 h. es va disputar el partit entre el Vicente Gaos Morat, escola adscrita al València C. H., i el Carpesa de categoria aleví sala en les pistes de Carpesa.
Un altre bon partit del nostre equip que amb lluita i esforç aconseguí guanyar a un rival bastant complicat.
Només començar, en el primer llançament que es fan ens colen gol. No començaven les coses bé en este matí fresquet i, sobretot, perquè en el segon atac ens marquen el segon. Els nosres encara no havien calfat els motors i ja portavem 2 al. Hi havia que remontar, fruit del nostre atac vam tindre dos PC que, un parat pel porter i l’altre fora no acabaren en gol. També hi hagué una jugada polèmica perquè semblava que en un tir de Lucas la pilota havia entrat, però el arbitre la dona fora. Al final del primer quart 2-0 perdent.
En el segon quart, jugada personal de Lucas que es deixa als contraris pel camí i dipara davant del porter per a inagurar el nostre marcador 2-1. Continuem atacant, pressionat i jugant bé. Així conseguim dos PC més, però tampoc aconseguim gol. Quan més estavem atacant, en una contra nos claven el 3-1 i descans.
En la segona part començavem amb un tir al pal de Rafel, semblava que la bola no volia entrar, però altra vegada Lucas agafa una bola perduda i cap a dins 3-2. A continuació és Rafel el que tira entrant ajustat al pal. Ja teniem l’empat. Estavem atacant fort i abans de la primera part, després de molts remats va ser altra vegada Lucas (hattrick) el que va marcar. Ja teniem la remontada 3-4.
Només començar l’últim quart, PC a favor que transforma Jorge Pinto, 5-3. Però a  partir d’ahí, de portar nosaltres el pes de l’atac i tindre les ocasions de gol, el joc canvia perquè es posaren a pressionar-nos, resultat d’això van aconseguir reduir-nos l’avantange, 5-4. Després els rivals reclamen una jugada, semblant a la primera part però ara a favor d’ells, d’un tir que l’arbitre dóna fora i ells dien que havia entrat. Havia que defendre perquè es veia que podria vindre l’empat. Però quan més ens atacaven, fruit d’una contra de Jorge Gómez, arriba el definitiu 4-6.