SEGON DERBI DEL C.H.C !

 

 

CRÒNICA DEL SEGON  DERBI

 

Partit: Carpesa B (Blau) Vs Carpesa Veterans (Roig)

Categoria: 2ona Divisió Masculina de Sala “Levante – Aragón”

Data: 25 de gener 2014

Lloc: Pavelló La Malvarosa

Espectadors: 7

 

L’equip B es fa amb el darrer derbi en un partit igualat.

 

Eren les 18:26h quan la parella arbitral donà inici al partit. Els veternans, esta volta sí alineaven porter en l’equip inicial i amb un reserva, el que feia preveure un xoc igualat, sense el condicionant de la setmana passada en el que l’equip Roig presentava 5 jugadors de camp sense porter i sense banqueta.

 

Els primers minuts van ser de tanteig, fins que abans del minut 5, els veterans aprofitaren un contraatac de 2 per 1 per a avançar-se. Amb el marcador a favor, l’equip roig va dosificar els seus esforços conscients que els esperava un altre partit, i aprofitant fer canvis amb el reserva de banqueta, que donava un poc d’aire durant el pas dels minuts. Per la seua banda, l’equip blau feia dobles canvis cada 5 minuts per a refrescar el seu joc i aprofitar la seua millor condició física.

 

En una jugada per banda dins de l’àrea, el davanter esquerre del B va centrar davant l’oposició d’un defensa i el porter, i va trobar lliure de marca al seu davanter que va fer la igualada sense oposició a porta buida. Amb este resultat es va arribar al descans. El B va desaprofitar 3 penals córners i els roigs un parell.

 

Als 2 minuts de la represa, els veterans van fer el segon. Es calcava el que havia passat en la primera part. L’equip blau veient-se per sota en el marcador, començà a rotar la banqueta per donar aire fresc al seu joc mentres que l’equip roig intentava defensar la seua porteria per mantenir el mínim avantatge. De seguit en dos errors de la defensa, el B s’avançà al marcador ( 3 a 2).

 

A partir d’este moment, els veterans van voler empatar el partit el més prompte possible i van tenir tres oportunitats que no van saber materialitzar. Com sol passar en estos casos, en una contra, el davanter del B va sortejar al porter amb un bonic dret i revés establint el 4 a 2. Poc més tard els de blau farien el cinquè, resultat massa ampli pel que s’havia vist fins al moment.

 

L’equip roig, desesperat pel canvi de rumb del partit, no va tirar la tovallola i amb la fe que el caracteritza, en una jugada de traca i mocador, amb tres parets, reduí les distàncies 5 a 3 a falta de 2 minuts. Les cames no responien al què els deia el cor, i l’equip no aprofità les oportunitats que tingué. En la última jugada del partit es va pitar un penal córner a favor dels veterans. Els àrbitres pitaren la fi del partit, pel què tot quedava en un intent de guanyar-se el respecte del B i la grada i poder dolcificar el gust amarg de la derrota. La jugada no va eixir com s’esperaven, i no es pogué ni tirar a porteria ja que la pilota passà per sota del parador.

 

Al final, resultat de 5 a 3 per l’equip B, que demostra que en igualtat de codicions, està un pèl per sobre del veterans. A veure si l’any que ve canvia la truita.

 

Observacions finals: L’equip arbitral tingué un dia plàcid, amb la col.laboració dels jugadors. No mostrà cap targeta.

 

Crònica realitzada per Albert Figa.

 

 

 

 

 

Jorge Andrés Palau

Director de Comunicació i Marketing