Sènior Roig 24/02/2018 CH Carpesa Roig 2- CH Xaloc Grana 1

L’equip Roig va fer un bon sector de Sala a Barcelona on van quedar segons. Les lesions i la baixa d’última hora per enfermetat d’Agus van fer molt difícil poder superar al FC Barcelona a l´últim partit. Però podem destacar que un any més la Sala donava bons resultats al Club.
L’herba ha  tornat al calendari i després d’un descans d’uns quinze dies començava amb el partit amb CD Giner de los Ríos el dia 17. El partit serà recordat per la pluja que va estar present a tots els quarts del partit.  El Giner fort en defensa i al mig del camp va guanyar el partit.
Al segon partit que s’ha jugat hui dia 24 amb CH Xaloc Grana les coses han anat millor. El partit ha començat amb clar domini del Giner que ens tenia tancats a l’àrea i Pere ens ha salvat d’alguns possibles gols. El Giner ens ho posava difícil al segon quart però l’equip Roig ha millorat a partir del descans. Hem obert el camp eixint per les bandes amb velocitat, la defensa connectava amb el mig del camp i les pujades ràpides dels davanters permetien crear ocasions de PC i jugades de gol. Quan el partit estava empatat a 1 una bona jugada, on ens hem endut fòra la defensa deixant un forat, l’ha aprofitat Raúl per a fer un passe de gol que ha transformat Rubén.
Podem felicitar a Xema que dirigia a l’equip com a entrenador i ha aconseguit canviar el resultat del partit amb una segona part molt intensa. I a l’equip pel 2 a 1 final. El CH Carpesa Roig es manté amb opcions d’aspirar a una bona posició a la classificació només s’ho han de creure i seguir entrenant amb constància i esforç.