SÈNIOR ROIG VALÈNCIA CH Negro 3- CH CARPESA 0 camp de Tarongers

SÈNIOR ROIG  VALÈNCIA CH Negro 3- CH CARPESA 0  camp de Tarongers

L’equip amb algunes baixes per lesió o a mig recuperar com Salva, Xema o Miquel. I amb la retirada quasi definitiva de KiKo, a qui volem donar les gràcies per la seua dedicació durant estos anys a l’equip Roig, sense la seua ajuda i la de la resta de Veterans dos o tres generacions de Juvenils no haurien tingut possibilitat de jugar molts partits.
En els últims tres partits l’equip Roig no ha repetit alineació i com a Saragossa la presència dels Cadets (Vita,Vincent i Josep) ha sigut necessària i molt valuosa en defensa i al mig del camp.
Les dificultats de l’equip passen també per no entrenar junts amb la qual cosa les posicions poden variar en els diferents partits i això complica un poc més les coses.
La primera part es va poder mantindre amb empat quasi fins a l’últim minut quan el València va marcar el primer gol de PC. La segona part va ser més complicada i ens costava molt arribar a línia de 22  i per tant arribar a l’àrea. Hi va haver algunes ocasions de gol i dos PC que no es van marcar per ben poc.
Cap al final del partit amb la defensa molt cansada Pepe Bellver, Vincent i Vita, feien el que podien, per aturar els jugadors del València. Els passes llargs cap a l’àrea  de Carpesa amb el porter a soles     cap al final del partit deixava  el marcador 3-0.