S’HA NOTAT EL CANVI A LA LLIGA D’HERBA.

C. H. Xaloc masculí: 3 – C. H. Carpesa: 1

 

El passat dissabte dia 13 de gener a les 10:30 h. es va disputar el partit entre el Xaloc masculí  i el Carpesa de categoria aleví, començant la lliga de herba al nou terreny d’hoquei 7 de Tarongers.
Els nostres jugadors, acostumats a entrenar en sala,  han notat el canvi de terrreny de joc, al ser el de herba prou més gran.
En la primera part el domini del rival ha sigut incontestable, el seu porter no ha tingut que intervindre en cap ocasió, mentre que el nostre ha tingut prou feina. Prompte vingueren les ocasions per part dels rivals, la  primera ha anat fora, però a la segona ens han colat el primer. L’equip s’ha intentat refer, però no trobava la posició, hem de tindre en compte que teniem 5 xiquetes, que entrenen en Andrés, i que ho han fet molt bé, però entre això i les dimensions del camp es creaven molts espais, que l’equip rival aprofitava. Així, després d’un penalti en contra, arriba el segon gol en contra fruit d’una jugada desgraciada on la bola ha entrat mansament. Els nostres jugadors posaven moltes ganes i tiraven cap avant i ha sigut en una contra on ens han colat  el tercer. Però a la següent jugada ens han tret un penaltí còrner que ha parat bé Aleix.  Després d’aixó hi ha hagut una entrada timida de Nico i una altra de Rafel per banda, que ens ha donat la possibilitat de traure el primer penaltí córner i que la defensa rival ha tret sense conseqüències pintant el final del primer temps, perdiem 3-0.
En la segona part començavem a funcionar millor i el rival ja no arribava tant fàcil a la porteria, malgrat això ressaltar un penalti en contra parat entre Aleix i Ximo i un pareill de bones parades més del nostre porter. Però nosaltres hem igualat molt el partit, 3-3 en penaltis córner en esta part, cap d’ells materilaitzat en gol. I ara si hem aprofitant les entrades de Jorge Pinto i de un molt ràpid Nico, que ha foradat la porteria rival, en una molt bona escapada al contraatac, certificat el resultat final  3-1 i mostrant una bona milloria per al següent partit (la segona part s’ha guanyart 0 -1).