TERCER LLOC EN LA LLIGA QUE ENS PORTA AL SECTOR DE MÚRCIA

VALENCIA CH NEGRO    6  – CH CARPESA  3

 

CH CARPESA  9  -  CD GINER DE LOS RÍOS  3

 

CATEGORIA INFANTIL MASCULÍ SALA

 

Dissabte 8 d’abril al Pabelló de la Pexina

 

Els nostres infantils , en la primera semifinal pel títol de lliga que es va disputar dissabte passat , se’l van posar molt difícil al potent equip del València. Els dos equips , sabent el que es jugaven , van disputar el partit amb gran ritme i intensitat . Les defenses es van imposar en la primera part , la qual va finalitzar 1-0 a favor del València.

La segona part va continuar amb gran ritme però amb més gols. En el minut 4 el partit estava empatat 2-2 , però quan les forces del Carpesa van anar minvant , el València va distanciant-se en el marcador , arribant , al minut 11 , amb el resultat 5-2.

El Carpesa va retallar distàncies (5-3) quan només faltaven tres minuts per al final , veient-se Xema amb la necessitat d’arriscar , retirant a Manel i traient un jugador de camp. El risc no va donar els seus fruits ja que el València en el minut 18 establia el 6-3 definitiu. 

Els golejadors del Carpesa van ser : Sergi (2) i Diego.

 

 

El tercer i quart lloc de la lliga ho decidia el partit contra el Giner. Trobada que va ser resolta amb facilitat pel Carpesa, ja que el Giner només va oposar resistència en la primera part , la qual va finalitzar 2-1 a favor del Carpesa.

En la segona part , els nostres davanters es van donar un festí de gols , finalitzant esta amb un contundent 9-3 a favor del Carpesa. Els golejadors del nostre equip van ser : Ricard (2) , Lucas (2) , Teru , Pau ,  David , Sergi i Diego. També cal destacar la gran actuació dels nostres defenses , Albert , Alfredo i Teru , així com les bones parades de Manel.

Este resultat ens porta al sector de Múrcia per a tractar d’aconseguir una de les dos places en disputa  que ens portaria a la final del campionat d’Espanya infantil d’hoquei sala , que es celebrarà a Oropesa.

 

 

 

Alfredo Bayarri.