VICTÒRIA BALSÀMICA

 

C. H. Carpesa: 6 – Fàtima: 4

 

El divendres dia 16 de febrer a les 18:30h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Fàtima (Giner de los Ríos) de categoria aleví, al camp d’hòquei 5 de Tarongers.
Després de perdre la setmana passada tocava guanyar i així es feia, però no sense lluitar, ja que si el rival semblava asequible, no ho era tant al portar un reforç inesperat, el jugador Gonzalo, que ja ens ho va posar difícil quan jugarem contra el Giner, sent en aquell partit el millor del seu equip.
En la primera part van ser els rivals qui dominaven i compta penes ens deixaven eixir del nostre camp. I fruit d’eixe domini vingué  el primer gol en contra 0-1. Tinguerem que soportar també fins a 3 penaltis còrner i en un d’ells ens varen fer el 0-2. Però en eixe moment isque Nico com davanter “palomer” i en dos contratacs, on se’n anava de tots per cames, marcava dos gols, que deixava l’empat al descans 2-2 (havíem tingut una efectivitat del 100 %).
La segona part comença com la primera, cerclant-nos dins del nostre terreny, i  col·lant-nos Gonzalo un altre. Però, com no, torna a aparéixer Nico i en identica jugada a les de la primera part, posa el 3-3 al marcador. A partir d’ací i aprofitant que el rival estava més cansat (només tenien un canvi), vingueren els gols de Rafel i Gimena, 5-3. El rival encara  ho intenta lluitant molt i ens col·lava un gol més però, altra vegada la rapidessa de Nico en contratacat, deixa el definitiu resultat de 6-4.
Una victòria balsàmica i treballada que dóna ànim als nostres per al següent enfrontament (a vore si per eixe partit podem comptar amb tota “l’artilleria”).