VICTÒRIA FRONT A UN RIVAL QUE PROMET

 

C. H. Carpesa: 4 – Xaloc femení: 2

 

El dissabte dia 4 de març a les 9 h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Xaloc femení de categoria aleví, en Tarongers.
Es podria pensar que este anava a ser un partit fàcil per al Carpesa, però no va ser així, tot al contrari, les xiquetes del Xaloc van fer un gran partit i lluitaren per la victòria fins al xiulet final de l’àrbitre, Rubén Galiana, el bessó.
En la primera part,  després d’un parell d’atacs i un PC vingué el primer gol, Lucas entre un grapat de defenses aconseguí col·locar la bola dins de la porteria rival (foto). Però prompte queda patent que les rivals no anaven a posar-ho gens fàcil, a l’inrevés si teníem qualsevol descuit s’aprofitarien. Al Carpesa li faltaven com sempre, alguns jugadors, entre ells Aleix el porter, jugant Ximo de defensa-porter. Calia, doncs que tots vigilaren la reraguarda. Així els minuts següents es varen passar més tallant atacs rivals que arribant a l’àrea del Xaloc. Però la insistència de les de les contraries tingué premi i en la primera jugada que aconseguiren travessar la teranyina defensiva que el nostre entrenador, Jorge, havia creat, ens empataven 1 -1 i a descansar (foto).
En la segona després d’un PC en contra errat vingué, en un cop fort de Lucas a mitja altura i de llarga distància, el 2-1. Les rivals empentaven i ens treien dos PC més sense poder-nos marcar. Era el moment dels contraatacs i en un d’ells internada per la banda de Nico passada a Lucas que arriba a la ratlla de gol centra i Gimena només té que empentar-la per al 3-1 (foto). Les jugadores del Xaloc no es rendiren i continuaren acostanse perillosament a la nostra porteria però no encertaven a marcar. I com no, altra vegada, un gol calcat al segon, Lucas va fer el 4-1. Les rivals encara disposaren d’un PC i este si que el colaren, gol merescut,  per a deixar el definitiu 4-2 al marcador. victòria sobre un equip femení que promet i al que, en el futur, s’hauran d’enfrontar les nostres jugadores (Gimena, Celia,  Ainoa, Sofia i Giulia).
Ara a preparar el següent partit, que conforme va desenvolupant-se la competició ens tocaria perdre, a veure si podem canviar eixa dinàmica i guanyar-lo. AMUNT CARPESA!!!