VICTÒRIA I PRIMERS DE GRUPS

Vicente Gaos Negre: 4 – Massarrojos aleví: 5

 

Hui dissabte dia 8 d’Abril a les 10:15 del matí s’ha disputat a Beteró el partit entre el nostre equip aleví i i el Vicente Gaos Negre.
Reprenc la crònica, després de l’empat de la setmana passada front al Xaloc, que a la fí ha sigut l’únic resultat no positu que s’ha obtingut en la lliga aleví d’herba (hui era l’últim partit), ja que hem guanyat tots els altres partits!
I és que hui ha sigut un altre partit per a recordar, i ja van uns quants, per la disputa que hi ha hagut i tambè perquè, una vegada més, hem guanyat amb un jugador menys, hui sense la nostra portera Celia, (les xiques disputaven finals infantils).
Només començar ens han agafat en el primer contratac i al no tindre portera ens han marcat de rebot i en pròpia meta. Però a partir d’ahí els nostres s’han volcat a l’atac disposant de fins a 5 penaltis córner que no han aprofitat i més ocasions a boca de gol, lluint-se el porter contrari. I veges tú que en la segona arribada ens han fet el 2-0 abans del descans.
Però en la segona part han eixit a per totes i enseguida han recurtat distàncies, mitjançant una entrada de Lucas. Després de disposar d’un altre penalti córner ens ha agafat en un altra contra per a fer el 3-1. Semblava que el partit es podria perdre. Res més lluny de la realitat, atacat per la dreta de Rafel que centra fort toca Jorge i ara són ells els que es colen pròpia meta; 3-2. I altra vegada Lucas entra i forada la porteria, empat a 3. Volcats a l’atac, tira Hugo rebutja el porter i, com no, l’arreplega  Lucas i cap a dins, 4-3. Faltava ja poc, i encara ens han fet una altre a la contra, però en el últim minut i ara si, Hugo tira fort i fa els seu, pitant l’arbrite el final del partit:, 4-5.

Golejadors: Primera part: 2-0  i segona part: 2-1, 3-3 i 3-4 Lucas, 2-2 Jorge i 4-5 Hugo.