VICTÒRIA SENSE COMPLICACIONS


C. H. Carpesa: 4 – Aldaia-Xirivella: 0

El dissabte dia 21 d’abril a les 11 h. es va disputar el partit entre el Carpesa i el Aldaia-Xirivella (nova escola del València) d’aleví i masculí, al camp de Tarongers.
Després de la parada per vacances de Pasqua i pel partit ajornat del passat cap de setmana, reprenem la lliga d’herba en la categoria alevina i masculina amb una victòria sense complicacions front a un rival de nivell inferior que està començant la seua singladura per l’hoquei.
Va ser en la primera part és on s’aconseguiren tots els gols del partit i tots pel mateix jugador, el nostre golejador Lucas Díaz. Com ja és habitual, amb un planter amb molts jugadors (xiquets i xiquetes, incloent els bejamins), ens faltaven alguns d’ells, per exemple, al nostre porter Aleix, el que obligava a jugar amb un “porter-jugador” i que els que van desenvolupar eixa funció, en diferents moments del partit (Ximo, Giulia i Pau Doménech) ho van fer força bé, ja que deixaren la porteria a zero.
Prompte es va veure la diferència entre els dos equips (els contraris tampoc tenien canvis) i en el segon atac que disposaren, jugada de Lucas i gol. Però el segon no tarda molt més, ara la jugada va ser, després d’uns quants passes al primer toc, de Salva qui va rematar parant-la el porter rival, però el rebot queda solt a l’àrea i com no, allí estava Lucas per a empentar-la dins. Després, i també perquè el nostre entrenador de hui Adri, que substituïa al nostre Jorge perquè tenia un examen (molta sort!), va començar a fer els canvis, es talla la dinàmica del partit, fins a que els que entraren començaren a funcionar i altra vegada, fent bons passes al primer toc i pressionant al rival, es tallaven moltes boles, tinguent moltes oportunitats. En dos d’elles vingueren el altres dos gols de Lucas. Descans 4-0.
En la segona part els rivals s’aplicarem més i junt a què els nostres es relaxaren una miqueta la contiènda es va equilibrar en els primer moments. Però prompte tornaren a imposar-se en el joc i tingueren unes quants oportunitats que no quallaren en gol.
Partit còmode que manté l’ànim i a esperar el proper rival.