VII volta a peu CHC Carpesa

 

Article 1- La VII VOLTA A PEU SOLIDÀRIA DE CARPESA és una prova de caràcter solidari organitzada pel Club d’Hoquei Carpesa. La prova tindrà lloc el diumenge 25 d’agost de 2019 a les 20:00 hores. Al ser una prova Solidària, els beneficis de la inscripció es destinaren al Banc d’Aliments de València, a més el dia de la prova es podran donar aliments no peribles.

Article 2- El recorregut de la prova és un circuit mixt (part asfalt i part pista de terra) amb una distància total de 6,7 km, amb eixida i meta en Carpesa. El recorregut estarà senyalitzat.

Article 3- Hi haurà un temps màxim per a completar el circuit de 1hora i 30 minuts.

Article 4- Hi haurà avituallament líquid en meta.

Article 5- Els únics vehicles que podran seguir la prova són els designats per l’organització. L’organització comptarà amb servici mèdic i d’ambulància durant el recorregut. El servici mèdic i els organitzadors de la prova estan facultats per a retirar dur  durant la prova a qualsevol atleta que al seu parer manifeste un estat físic que poguera anar en detriment de la seua salut.

Article 6- L’atleta podrà ser desqualificat per part de l’organització en els casos de: o No portar el dorsal en el pit durant tot el recorregut o Per abandonar el circuit abalisat o Per deteriorament físic de l’atleta o Per portar un dorsal no autoritzat per l’organització o Per no atendre les indicacions de l’organització o Entrar en meta sense dorsal.

Article 7- L’entrega de dorsals s’efectuarà en el carrer Cristobal Lleó el dia de la prova de 18:30 hores a 19:30 hores. Se sol·licita fer la donació dels productes no peribles per al banc d’aliments a l’arreplegar el dorsal. A”

 

Article 8- Les inscripcions podran realitzar-se a partir del dia 15 de juliol fins al dia 23 d’agost per pagament mitjançant transferència, sent la quota d’inscripció de 5€ per a la prova.

La inscripció es formalitzarà a través de la web www.chcarpesa.net, o de forma presencial a l’Ajuntament de *Carpesa, Dijous 22 i divendres 23 d’agost de 18.00 a 21:00h.

Una vegada emplenat el formulari, ha de prémer el botó “Enviar”.

Perquè la inscripció siga completa haurà de realitzar el pagament de la quota d’inscripció, mitjançant transferència Bancària a ES46 2100 7429 97 2200033723 i enviar justificant al correu electrònic chcarpesa@chcarpesa.net.

No s’acceptaren inscripcions el dia de la prova. S’estableix un límit de 500 corredors per a la prova

Article 9- Una vegada acceptada, la quota d’inscripció NO SERÀ REEMBOSSABLE

 

Article 10.- La prova estarà controlada pels organitzadors i voluntaris, regint-se pel present reglament.

 

Article 11- S’establiran les següents classificacions:

•  Classificació General absoluta (només per a 1 lloc femení, 1 lloc masculí 1 lloc per a menors de 14 anys)

Article 12- Hi haurà una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i accident que empara als participants oficialment inscrits i a l’organització.

Estaran exclosos els derivats d’un patiment latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis, etc. També quedaran exclosos els produïts per desplaçaments a/o des del lloc on es desenvolupa la prova.

 

Article 13- Tots els participants, pel fet de prendre l’eixida, accepten el present Reglament. En cas de dubte prevaldrà el criteri de l’organització, que podrà modificar el programa de convocatòria fins i tot en el mateix dia de la prova.

 

Article 14- Tots els participants en la *volta a *peu que s’hagueren inscrit segons algunes de les modalitats previstes en aquest reglament estaran coberts per una assegurança de Responsabilitat Civil i una assegurança d’accidents esportiva. No obstant això, la inscripció de qualsevol persona suposa que admet i reconeix trobar-se físicament apte per a participar en la carrera triada corresponent a la seua edat, la qual cosa li permetria realitzar el recorregut sense risc per a la seua integritat o la de tercers.

Per això, l’organització declina tota responsabilitat dels danys que puguen derivar-se de l’incompliment de l’anterior per part dels inscrits que participen en la carrera. L’organització disposarà en el circuit dels mitjans d’atenció sanitària que permeten la ràpida intervenció als participants que el requeriren. També es tindrà una assegurança d’accidents.

 

Article 15- Els menors d’edat que vulguen participar, hauran d’entregar una autorització signada pels seus pares o els seus tutors legals que trobaran en el punt d’inscripció o que pot descarregar-se, i enviar-lo farcit i signat a l’adreça de correu electrònic chcarpesa@chcarpesa.net

 

Article 16- El diumenge 25 a les 19:00h es realitzarà una prova per als nascuts/as en els anys 2013 i posteriors. El recorregut tindrà una distància total de 200 *mtrs, amb eixida en la *Plaça del *Poble i meta en Cristóbal León. El recorregut estarà senyalitzat. Inscripció gratuïta.

El diumenge 25 a les 19:30h es realitzarà una prova per als nascuts/as entre els anys 2007 i 2013. El recorregut tindrà una distància total de 400 *mtrs, amb eixida en L’Alqueria Santa Ana i meta en Cristóbal León. El recorregut estarà senyalitzat. Inscripció gratuïta.

Per al correcte funcionament de les proves és important tindre en compte:

• Proves no competitives.

• Records i regals per a tots en la línia de meta.

• Xiquets i xiquetes més xicotets de la primera prova poden anar acompanyats.

• Xiquets i xiquetes de la segona prova corren solos.

Article 17- Els resultats o classificació general provisional es publicaran el dilluns 26 d’agost a partir de les 20 hores en la web www.chcarpesa.net

 

Article 18- Excepte manifestació expressa en sentit contrari, feta amb una antelació no inferior a les 48 hores prèvia a la celebració de la carrera, els organitzadors de la carrera podran difondre imatges de qualsevol participant durant la celebració de la mateixa i lliurament de trofeus en els mitjans de comunicació habituals.

 

Article 19. En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a tots els participants en aquest esdeveniment que les dades personals que proporcionen en realitzar voluntàriament la seua inscripció no seran cedits a cap entitat. Pot exercitar, en els casos en què procedisca, els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit al Club d’*Hoquei *Carpesa, carrer Dr. Villena, 18, 46016 *Carpesa.

 

MESURES D’EMERGÈNCIA:

La VI *VOLTA A *PEU SOLIDÀRIA DE *CARPESA és una prova de caràcter solidari organitzada pel Club d’*Hoquei *Carpesa. La prova tindrà lloc el diumenge 25 d’agost de 2019 a les 20.00 hores.

El recorregut de la prova és un circuit mixt (parteix asfalt i parteix pista de terra) amb una distància total de 6,7 km, amb eixida i meta en *Carpesa. El recorregut estarà senyalitzat.

Hi haurà avituallament líquid en meta.

L’organització comptarà amb servei mèdic i d’ambulància durant el recorregut. El servei mèdic i els organitzadors de la prova estan facultats per a retirar durant la prova a qualsevol atleta que al seu judici manifeste un estat físic que poguera anar en detriment de la seua salut.

La prova estarà controlada pels organitzadors i voluntaris.

Hi haurà una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i accident que empara als participants oficialment inscrits i a l’organització.